CESeasy in Apeldoorn verzorgt veilige elektrische sloten door heel Nederland.
De digitale sleutel
tot gemak

De voordelen van CESeasy®

CESeasy® is eenvoudig en snel te monteren en met een telefoon te beheren. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het kwijtraken of vergeten van je sleutels.

Ultiem gebruiksgemak

Gemakkelijk te monteren

Voor de montage van CESeasy® is geen aanpassing van de deur of deurkozijn nodig. De CESeasy® motorcilinder kan eenvoudig de bestaande cilinder vervangen. CESeasy® is geschikt als permanente oplossing, maar kan ook tijdelijk worden gebruikt. 

Stroomvoorziening

De motorcilinder maakt gebruik van standaard AA-penlite alkaline batterijen en kan ook werken op oplaadbare batterijen. Ook bestaat de mogelijkheid om een vaste voeding toe te passen door middel van een 12-voltadapter.

Veiligheid

De CESeasy® motorcilinder is aan de buitenzijde voorzien van een goedgekeurde SKG®*** cilinder, welke voorzien is van een boor- en uittrekbelemmering. Dit betekent dat de CESeasy® motorcilinder voldoet aan de hoogste in Nederland gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen. 

Bediening CESeasy®

Je kunt CESeasy® openen met een gratis app op een smartphone, en met de bijgeleverde normale mechanische sleutels. Optioneel is een afstandsbediening leverbaar.

Eenvoudig te beheren

Met een eenvoudig te beheren cloudbased beheerprogramma bestaat de mogelijkheid om te bepalen wie er toegang heeft. Dit betekent dat één van de sleutels kan worden gebruikt om derden bijv. thuiszorgmedewerkers, onderhoudsmonteurs, beveiliging medewerkers enz. toegang te verlenen.

Doordacht design

CESeasy® heeft geen lampjes of knopjes die onnodig aandacht trekken. CESeasy® heeft de mogelijkheid om een akoestisch signaal te geven bij het open en/of sluiten van de deur.