Open je slot snel en veilig met een afstandsbediening. CESeasy biedt een sluitend systeem.
De digitale sleutel
tot gemak

CESeasy® is een veilige oplossing

CESeasy® is een toegangsverleningsconcept dat het leven gemakkelijker maakt. Heel eenvoudig geef je veilig een digitale sleutel aan je vrienden of familie, zodat ze indien nodig toegang tot jouw woning krijgen.

Bij de ontwikkeling is geen enkele concessie gedaan in veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. De CESeasy® motorcilinder is aan de buitenzijde voorzien van een goedgekeurde SKG® *** cilinder, die voorzien is van een boor- en uittrekbelemmering. Dit betekent dat de motorcilinder voldoet aan de hoogste in Nederland gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen. Bovendien staat CESeasy® garant voor een lange levensduur.

CESeasy® voor de extramurale zorgmarkt

Het is voor hulpbehoevende ouderen van levensbelang dat zorgpersoneel en familie hun huis goed kunnen betreden. Tegelijkertijd is het ook fijn om zeker te weten dat onbevoegden die kans niet hebben. Je wilt dus niet zomaar aan iedereen je sleutel geven, of hem opslaan in een eenvoudig open te breken sleutelkastje. CESeasy® is een uitkomst: u bepaald gemakkelijk op afstand wie toegang krijgt tot uw huis en wie niet. Denk aan: thuiszorg, mantelzorg, maaltijdservice enz.

 

 
 
CESeasy®

Hoewel veel breder toepasbaar is CESeasy® speciaal ontwikkeld voor thuiszorg. Het is een digitale toegangsverlener die ouderen de gelegenheid geeft om anderen de deur te laten ontgrendelen. De toegang is ook weer meteen in te trekken. 

Een motorbediende cilinder

CESeasy® is een motorbediende cilinder die ook met een normale sleutel kan worden geopend. Iedereen kan zoals men gewend is de deur met een normale sleutel blijven openen. De CESeasy® motorcilinder is aan de buitenzijde voorzien van een goedgekeurde SKG®*** cilinder. Dit betekent dat de motorcilinder voldoet aan de hoogste in Nederland gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen.

Open je deur met

- een normale mechanische sleutel

- een smartphone met een gratis app

- een als optie leverbare afstandsbediening

CESeasy in Apeldoorn verzorgt veilige elektrische sloten door heel Nederland.
Verzekerd van een effectieve elektrische vergrendeling met CESeasy.

Overige doelgroepen

CESeasy is naast de zorgmarkt zeer breed toepasbaar binnen andere doelgroepen. Denk hierbij aan:

 • woning- en utiliteitsbouw
 • transport en logisitek
 • recreatie:
  - airb&b
  - vakantie/recreatieparken
  - 2e woning
 • - scholen
 • - detailhandel
 • - mkb
 • enz